днес, 19 април 2019

Център по забавна математика

www.zabavnamatematika.com

Вашата оценка

(7 гласа)
Програма
Няма престоящи събития

Още от Център по забавна математика

Забавна Математика - Архимед

Забавна Математика - Математичко

Забавна Математика - Фибоначи

Вечери на отворените врати

Летен лагер "Игри за сърцето и ума"

Летен лагер "Щури ръчички"

Лятно училище "Природо-математически изследовател"

Забавно-математически празник

Център по забавна математика

Адрес и записване:

  • ул. "Русалка" №8 (близо до парк "Заимов"), София

    Тел.: 0895 05 18 78, 0898 50 56 21
    Е-mail: ekip@zabavnamatematika.com, matematikata.zabavna@gmail.com

Вижте на картата


напиши коментар >

За Център по забавна математика

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАДСКАТА ЛЯТНА ШКОЛА през юли 2013 г., организирана от Центъра по забавна математика и Био игри, вижте тук.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЯТНОТО УЧИЛИЩЕ през юни 2013 г., организирано от Центъра по забавна математика и Детска архитектурна работилница, вижте тук.

Ателиетата по забавна математика представляват серия от занятия, забавно-образователни срещи-игри, с които децата разкриват сами и заедно увлекателната страна на математиката и засилват интереса си към нея. Чрез остроумни, грабващи, ефективни подходи като игри, двигателни елементи и неформални методи, децата са поставени в позиция на откриватели, които имат свободата да избират, решават, грешат и да опитват отново.

Център по Забавна Математика е създаден с цел да разпространява творчеството и красотата в математиката сред деца на възраст от 4 до 12 години. Екипът му се състои от млади педагози и магистри по математика, възпитаници на Софийска Математическа Гимназия “Паисий Хилендарски” (СМГ). Любовта към математиката, зародила се в детските години и безспирния ентусиазъм да я предадат на децата по достъпен и увлекателен начин са в основата на подхода по забавна математика. Водещите принципи на образователните ателиетата са радостта и изумлението от откритието, практическото сътворяване и неговото осмисляне. Следвайки мотото “с ръце, сърце и ум”, центърът води и целогодишни занимания по забавна математика като извънкласни дейности в държавни и частни училища в София.

Центърът организира и забавно-математически празници и математически посещения с разнообрази теми за групи деца в тяхното учебно заведение.


ПрепоръчайтеВашите мнения и коментари за Център по забавна математика напиши коментар >


01 окт 2013 22:08

1
Синът ми истински се забавлява при вас, което помага както за това да учи, играейки, така и да заобича математиката. Браво на вас! Желая успех !