днес, 20 октомври 2020

Избери едно различно лято с Лятна академия за успех и забавления

26 юни 2013

За трета поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от 5-ти до 12-ти клас.

прочети

Живейте активно!

20 юни 2013

За осма поредна година на 23 юни 2013 г. кметът на София Йорданка Фандъкова, най-изявените български спортисти, музикални звезди и Нестле България ще поведат хиляди столичани на пешеходен и вело поход от НДК до Южния парк под мотото ЖИВЕЙ АКТИВНО!.

прочети

Научете детето си на игрите от вашето детство

15 юни 2013

Случвало ли ви се е да изпитвате носталгия по времето, когато сте били деца – когато просто отивахте до приятелите си без да им звъните предварително по телефона; когато след училище се уговаряхте къде и в колко часа да се чакате без да използвате модерните социални мрежи? Иска ли ви се, детето ви да може да усети тръпката на тези времена? Научете го тогава.

прочети

Карайте суперавтомобил с децата в мола

10 юни 2013

Изберете си суперавтомобил и го карайте бясно в... мола. Включете се в състезанието със симулатори, организирано в Сити Център София и може да спечелите билет за Автомобилен Салон София 2013. На помощ могат да дойдат ... децата.

прочети

Детска опера и балет на открито през юни и юли

07 юни 2013

Софийската опера и балет за поредна година канят малки и големи на своите спектакли на открито.

прочети

Цени на билетите в Столичен куклен театър през юни

03 юни 2013

През юни - първия месец от лятната ваканция - всички билети за всички представления в Столичен куклен театър ще са на цена 4 лв.

 

прочети